DC-teholähteet: Delta Elektronika

Delta Elektronika

Delta Elektronika on valmistanut teholähteitä jo vuodesta 1959. Heidän menestyksensä on perustunut äärimmäisen luotettaviin teholähteisiin. Deltan päätavoite on aina ollut valmistaa kovat vaatimukset täyttäviä pitkäikäisiä  ja samalla edullisia teholähteitä. Laitteiden ilmoitetut tekniset arvot näyttävät jopa epärealistisen kovilta, mutta todelliset mittausarvot ovat näitäkin parempia.

Deltan teholähteiden kunnianhimoinen suunnittelufilosofia takaa mm. sen, että laitteiden tuottamat elektromagnettiset häiriöt ovat jopa 10-30 kertaa pienemmät kuin tavanomaisilla teholähteillä. Samoin laitteiden häiriönsieto on selvästi parempi kuin tiukimman standardin vaatimukset,  joten Deltan teholähteet toimivat äärimmäisen luotettavasti myös voimakkaan sähkömagneettisen säteilyn kyllästämässä ympäristössä.

Delta Elektronika testaa läpikotaisin myös kaikki teholähteet ennen kuin ne toimitetaan asiakkaalle. Tämä varmistaa laitteiden pitkäikäisen käytön ja asiakkaiden  tyytyväisyyden. Valmistaja toteaakin, että he ovat ylpeitä kuullessaan asiakkaiden toteavan: ”You are making them too well!”

Tästä klikkaamalla pääset valmistajan tuotesivuille

More power